jueves, 28 de julio de 2016

CONVOCATÒRIA RODA DE PREMSA, 29J


Les 23 persones del grup de caravana a Grècia de València, ja estem de tornada.
Encara falta el repòs de l'experiència i les emocions per a fer una valoració del que ha suposat la caravana. El que sí podem avançar és que NO ES QUEDA ACÍ, ni nosaltres , ni cap de les caravanes de la resta del territori té intenció de parar. Ara, més que mai, ens uneix les ganes de canviar les coses. Ara, més que mai, sabem que no estem soles, que som moltes.
Manca voluntat política, ho hem vist clar.
Enfront de la indiferència de les institucions, la solidaritat de les persones que no suportem més aquesta situació.
El cònsol ens va rebre en la porta de l'ambaixada, retratant, d'aquesta manera, l'actitud del govern central .
Nosaltres seguirem amb accions, concentracions, actes i protestes no violentes. Cercarem noves vies, noves estratègies i se'ns haurà d'escoltar. No es tracta només de les persones refugiades, nosaltres defensem el respecte als DDHH per a totes, i molt més, per a aquelles persones en situacions de màxima vulnerabilitat, que fugen de conflictes, que es troben soles, que cerquen sobreviure. És una qüestió de justícia.
Es tracta de redefinir el món en el qual volem viure.
Ara, la caravana a Grècia de valència es reunirà per a valorar i reflexionar sobre el viscut i sobre el futur. Segurament a l'octubre hi haurà una assemblea general de tot l'estat i volem portar propostes.
Us emplacem aquest divendres 29, a una roda de premsa postcaravana que es realitzarà a les 13h en la plaça de l'ajuntament. Es farà un resum del que ha suposat la caravana, una primera valoració i la nostra posició enfront dels desallotjaments de les cases okupadas a Tessalònica i Atenes. També llegirem el comunicat estatal de la caravana.
Us convidem també a la cacerolada dels divendres. Serà enfront de delegació de govern, en la plaça Pinazos a les 19h.



..................................................................................................................



Las 23 personas del grupo de caravana a Grecia de Valencia,  ya estamos de vuelta.
Todavía falta el reposo de la experiencia y las emociones para hacer una valoración de lo que ha supuesto la caravana. Lo que sí podemos adelantar es que NO SE QUEDA AQUÍ,  ni nosotras , ni ningunas de las caravanas del resto del territorio tiene intención de parar. Ahora, más que nunca, nos une las ganas de cambiar las cosas. Ahora, más que nunca, sabemos que no estamos solas, que somos muchas.
Falta voluntad política, lo hemos visto claro.
Frente a la indiferencia de las instituciones, la solidaridad de las personas que no soportamos más esta situación.
El cónsul nos recibió en la puerta de la embajada, retratando, de esta manera, la actitud del gobierno central .
Nosotras seguiremos con acciones, concentraciones, actos y protestas no violentas. Buscaremos nuevas vías, nuevas estrategias y se nos tendrá que escuchar. No se trata sólo de las personas refugiadas, nosotras defendemos el respeto a los DDHH para todas, y mucho más, para aquellas personas en situaciones de máxima vulnerabilidad, que huyen de conflictos, que se encuentran solas, que buscan sobrevivir. Es una cuestión de justicia.
Se trata de redefinir el mundo en el que queremos vivir.
Ahora, la caravana a Grecia de valencia se reunirá para valorar y reflexionar sobre lo vivido y sobre el futuro. Seguramente en Octubre habrá una asamblea general de todo el estado y queremos llevar propuestas.
Os emplazamos este  viernes 29, a una rueda de prensa postcaravana que se realizará a las 13h en la plaza del ayuntamiento. Se hará un resumen de lo que ha supuesto la caravana, una primera valoración y nuestra posición frente a los desalojos de las casas okupadas en Tesalónica y Atenas.  También leeremos el comunicado estatal de la caravana.
Os invitamos también a la cacerolada de los viernes.    Será frente a delegación de gobierno, en la plaza Pinazos a las 19h.


No hay comentarios:

Publicar un comentario